Työpaikka
Kaikki paikkakunnat
Vetrea-konserni on yksityinen hyvinvointipalvelujen tuottaja. Konserni tarjoaa laadukkaita ja asiantuntevia asumis-, kuntoutus- ja kotipalveluita.

Rekrytoimme aktiivisesti lähihoitajia ja muita hoito- ja kuntoutusalan ammattilaisia. Yleisimmät tehtävät konsernissamme ovat lähihoitajan, sairaanhoitajan, fysioterapeutin sekä kotipalvelutyöntekijän/ henkilökohtaisen avustajan tehtävät.
en sv fi  
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Henkilöstö on meille Vetreassa tärkeä voimavara ja panostamme henkilöstöön tavoitteena motivoitunut, osaava ja työkykyinen henkilöstö. Konsernimme arvot yhteisöllisyys, avarakatseisuus ja vastuullisuus ohjaavat kaikkien työntekijöidemme päivittäistä toimintaa aina yksittäisistä asiakaskohtaamisista päätöksentekoon saakka.

Konserni toimii lähes 20 paikkakunnalla ja 40 toimintayksikössä työllistäen noin 900 työntekijää. Rekrytoimme aktiivisesti lähihoitajia ja muita hoito- ja kuntoutusalan ammattilaisia. Yleisimmät tehtävät konsernissamme ovat lähihoitajan, sairaanhoitajan, fysioterapeutin sekä kotipalvelutyöntekijän/henkilökohtaisen avustajan tehtävät.

Tarjoamme lähihoitajille, sairaanhoitajille sekä muille hoito- ja kuntoutusalan ammattilaisille merkityksellistä ja monipuolista työtä sekä arvostetun työnantajan tuen.

Me vetrealaiset olemme asiakkaidemme Hyvän Elämän Mahdollistajat!

Alla näet listassa kaikki Vetrean avoimet työpaikat. Mikäli et löydä listasta sopivaa tehtävää, voit aina jättää avoimen työhakemuksen.

Lue Vetreasta lisää sivuiltamme: www.vetrea.fi
Hakusanat
    Näytä tulosta/sivu
      Aikaa jäljellä